Landet är inte registrerat för företagsadress

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Om du inte ser önskat land i rullgardinsmenyn kan du inte använda landet i företagsadressen eller i någon av dina faktureringsadresser. Läs om skillnaden mellan en företagsadress och en faktureringsadress.

Om företaget har flyttat till ett land som inte visas på rullgardinsmenyn måste du säga upp prenumerationen på G Suite, Google Drive Enterprise eller Cloud Identity Premium, avsluta det nuvarande kontot och öppna ett nytt för att använda den nya adressen.