Landet för företagsadressen står inte med i listan

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du inte ser önskat land i rullgardinsmenyn kan du inte använda landet i företagsadressen eller i någon av dina faktureringsadresser. Läs om skillnaden mellan en företagsadress och en faktureringsadress.

Om företaget har flyttat till ett land som inte visas på rullgardinsmenyn måste du säga upp prenumerationen, stänga det aktuella kontot och öppna ett nytt för att använda den nya adressen.