Kontrollera betalningsstatus

Gäller G Suite, Cloud Identity Premium och andra tjänster som hanteras på Googles administratörskonsol.

Visa statusen för alla betalningar som du har gjort på Google-faktureringskontot på sidan Transaktioner.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna Fakturering på administratörskonsolens startsida.
  3. Klicka på Åtgärder följt av Åtkomst till faktureringskontot bredvid prenumerationen.
  4. Klicka på Visa transaktioner och dokument under Transaktioner.
  5. Kontrollera status för varje transaktion i kolumnen Beskrivning. Här är några meddelanden som du kanske ser:
    • Automatisk betalning schemalagd: En bankkontobetalning kommer att göras under de närmaste dagarna. Detta visar bara om din primära betalningsmetod är ett bankkonto.
    • Pågående: En kostnad, betalning eller justering pågår.
    • Betalning: En manuell betalning som du har initierat från administratörskonsolen har tillämpats på ditt konto.
    • Automatisk betalning: En automatisk betalning har debiteras ditt konto.
    • Avvisad betalning: En manuell betalning som du har försökt göra från administratörskonsolen slutfördes inte.
    • Automatisk betalning avvisad: En automatisk debitering som vi försökte göra lyckades inte.
Om du gör en manuell betalning i slutet av månaden kan en automatisk debitering för hela eller en del av ditt saldo redan ha påbörjats. I detta fall kan den automatiska betalningen fortfarande göras.