Kontrollera betalningsstatus

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Visa statusen för alla betalningar som du har gjort på Google-faktureringskontot på sidan Transaktioner.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa fakturor bredvid prenumerationen.
  4. Kontrollera status för varje transaktion i kolumnen Beskrivning. Här är några meddelanden som du kanske ser:
    • Automatisk betalning schemalagd: En bankkontobetalning kommer att göras under de närmaste dagarna. Detta visas bara om din primära betalningsmetod är ett bankkonto.
    • Pågående: En kostnad, betalning eller justering pågår.
    • Betalning: En manuell betalning som du har initierat från administratörskonsolen har tillämpats på ditt konto.
    • Automatisk betalning: En automatisk betalning har debiteras ditt konto.
    • Avvisad betalning: En manuell betalning som du har försökt göra från administratörskonsolen slutfördes inte.
    • Automatisk betalning avvisad: En automatisk debitering som vi försökte göra lyckades inte.
Om du gör en manuell betalning i slutet av månaden kan en automatisk debitering för hela eller en del av ditt saldo redan ha påbörjats. I detta fall kan den automatiska betalningen fortfarande göras.