Betalningsalternativ för Googles tjänster

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Du betalar för prenumerationer på tjänster eller domäner från Google som köpts via Google genom att göra regelbundna betalningar med ett kreditkort. På vissa platser kan vi debitera betalningar direkt från ett bankkonto. När du konfigurerar fakturering för prenumerationen anger du en primär betalningsmetod som vi debiterar automatiskt för din löpande tjänst. Du kan senare ändra din primära betalningsmetod, eller lägga till andra metoder, till exempel som en reservmetod för automatiska betalningar eller för att dela betalningar mellan metoderna.

Så här kan du betala

De exakta betalningsmetoder och valutor som du kan använda beror på var du befinner dig. Öppna Betalningsalternativ i mitt land.

Om du prenumererar på ytterligare tjänster uppmanas du att välja en betalningsmetod. Du godkänner dina debiteringar även när du har registrerat en betalningsmetod. Vi drar inte automatiskt pengar från din första betalning.

Kreditkort eller bankkort

Google accepterar internationella betalningar från större kreditkort, däribland Visa, MasterCard och American Express. Om du gör ett kreditkort till primär betalningsmetod debiterar vi kortet för dina automatiska betalningar.

Läs mer: Betala automatiskt med kreditkort

Bankkonto (autogiro)

(Finns i USA, Storbritannien och vissa europeiska länder.) Beroende på i vilket land du gör affärer kan du kanske betala via banköverföringar (kallas ibland även autogiro). Om du gör ett bankkonto till din primära betalningsmetod debiterar vi kontot för dina automatiska betalningar. Observera att bankkonton som endast har stöd för utbetalningar inte godkänns för betalning.

Läs mer: Autobetala med ett bankkonto

Sekundärt kreditkort

(Rekommenderas) Förhindra att tjänsten stängs av om din primära betalningsmetod misslyckas genom att lägga till ett separat kreditkort för sekundära betalningar. Om vi försöker debitera din primära betalningsmetod men betalningen avvisas försöker vi med ditt sekundära kreditkort istället.

Läs mer: Lägga till ett sekundärt kreditkort för automatiska betalningar

Förbetala manuellt

Du kan även förbetala genom att manuellt sätta in pengar på kontot. Gör betalningar med ett kreditkort eller bankkonto som du har lagt till på faktureringskontot. Om du har pengar på kontot debiterar vi din automatiska betalning från detta saldo i stället för den primära betalningsmetoden.

Läs mer: Göra en manuell betalning eller betala i förväg

Boleto bancário

Endast för manuella betalningar i brasilianska reais. Endast tillgängligt om du använde boleto för att göra en manuell betalning före den 5 februari 2024. Du måste ha ett giltigt kreditkort för kontot, även om du använder en boleto för att göra en manuell betalning eller förskottsbetalning. Läs mer om boletos.

Alternativ för företag

Vissa företag kan vara berättigade till ett faktureringskonto där man betalar via check eller autogiro. Mer information finns i Om faktureringskonton.