Verifiera bankkonto med testinsättning

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

När du lägger till ett bankkonto på ditt Google-faktureringskonto måste du verifiera att du äger kontot för att vi ska kunna dra betalningar från kontot. Om ditt bankkonto har en faktureringsadress i USA gör Google en liten testinsättning på kontot. Ange samma belopp på ditt Google-faktureringskonto så att vi vet att ditt konto är giltigt och att du kan komma åt det. Mer information finns i Betalningsalternativ i mitt land.

Innan du börjar

Det kan ta flera dagar att verifiera ditt konto. Under tiden lägger du till ett kreditkort i reserv om din nuvarande betalningsmetod misslyckas. Läs mer i Lägg till ett sekundärt kreditkort.

1. Lägg till ett bankkonto.
  2. Vänta några dagar på att testöverföringen ska visas (2–5 arbetsdagar).
  3. Sök på kontoutdraget efter en insättning från Google Inc. or AFS (Googles betalningspartner).
  4. Ange det exakta insatta beloppet.

Verifiera insättningsbeloppet

Du ser bara grundläggande steg

Andra viktiga detaljer kan gälla för ditt konto, men du måste logga in för att se dem:

Logga in om du behöver mer hjälp
Använd administratörskontot (slutar inte på gmail.com)

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på din prenumeration.
  4. Klicka på Visa betalningsmetoder bredvid prenumerationen.
  5. Klicka på Åtgärda bredvid det bankkonto du vill verifiera.
  6. Välj det exakta beloppet för testöverföringen i fältet och klicka på Verifiera.

Visas inte testinsättningen?

Om du inte ser testinsättningen på ditt bankkonto efter 5 dagar kontrollerar du om den misslyckades.