Ta bort en betalningsmetod

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du inte längre vill betala för ett faktureringskonto för Google med ett kreditkort eller ett bankkonto tar du bort betalningsmetoden från kontot.

Obs! Det går inte att ta bort den primära betalningsmetoden. Det måste alltid finnas en primär betalningsmetod för ett faktureringskonto (för automatiska betalningar). Om du vill ta bort en betalningsmetod som används för automatiska betalningar måste du först tilldela en annan primär betalningsmetod.

Du ser bara grundläggande steg

Andra viktiga detaljer kan gälla för ditt konto, men du måste logga in för att se dem:

Logga in om du behöver mer hjälp
Använd administratörskontot (slutar inte på gmail.com)

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa betalningsmetoder bredvid prenumerationen.
  4. Klicka på Ta bort bredvid kreditkortet eller bankkontot.

Obs! Om Ta bort inte visas innebär det att betalningsmetoden används för automatiska betalningar och inte kan tas bort.