Een betaalmethode verwijderen

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u geen betalingen meer wilt doen met een creditcard of bankrekening in uw Google-factureringsaccount, verwijdert u de betaalmethode uit uw account.

Opmerking: U kunt uw primaire betaalmethode niet verwijderen. Er moet in uw factureringsaccount altijd een primaire betaalmethode zijn ingeschakeld voor het uitvoeren van automatische betalingen. Als u een betaalmethode wilt verwijderen die momenteel wordt gebruikt voor automatische betalingen, moet u eerst een andere primaire betaalmethode toewijzen.

U ziet alleen de basisstappen

Er kan andere belangrijke informatie voor uw account gelden, maar u moet inloggen om deze te zien:

Log in voor meer hulp
Gebruik uw beheerdersaccount (eindigt niet op gmail.com)

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Betaalmethoden bekijken.
  4. Klik naast de creditcard of bankrekening op Verwijderen.

Opmerking: Als de optie Verwijderen niet beschikbaar is, wordt de betaalmethode momenteel gebruikt voor automatische betalingen en kan deze niet worden verwijderd.