Rensa en Desk 27-enhet

Du kan rensa all lokal användardata som du har sparat på en Google Meet Series One Desk 27-enhet genom att byta till utvecklarläge och sedan byta tillbaka till normalläge. Detta är användbart om du vill registrera om en Desk 27-enhet.

All kontoinformation och data som lagras på en Desk 27-enhet som inte synkroniseras med Google Workspace, som whiteboards och sparade nätverk, tas bort vid en rensning.
  1. Anslut ett tangentbord till Series One Desk 27.
  2. Slå på Desk 27.
  3. Håll både strömbrytaren och återställningsknappen nedtryckt med en liten nål eller ett gem.
    Återställningsknapphålet finns på enhetens baksida.

Desk 27 recovery button.

4. När skärmen blir mörk och LED-lampan blir lila släpper du strömbrytaren.
  5. Sätt återställningsknappen på återställningssidan genom att trycka på Ctrl+d.
    Du kan även välja Avancerade alternativ om du vill öppna utvecklarläget.
  6. Tryck på återställningsknappen med gemet igen.
  7. När enheten startas om trycker du på Ctrl+d en gång till för att bekräfta utvecklarläget.
    Desk 27 påbörjar övergången till utvecklarläge. Denna process rensar all lokal data och tar cirka 5–10 minuter.
  8. När processen är klar trycker du på blanksteg på startskärmen.
  9. Välj Återgå till säkert läge med tangentbordet.
    Enheten startas om i säkert läge (originalläget).