Byt till lokal faktureringsvaluta

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

För fakturering i Essentials är bytet till lokal valuta endast tillgängligt för Indien.

Om du valde amerikanska dollar som faktureringsvaluta när du ställde in fakturering kan du byta till den lokala valutan senare beroende på stödet för lokal valuta i ditt land/din region.

Valutor som stöds
Från Till
Amerikanska dollar
  • Brasilianska real
  • Tjeckiska koruna
  • Danska kronor
  • Hongkongdollar
  • Indiska rupier
  • Israeliska shekel
  • Malaysiska ringgit
  • Mexikanska pesos
  • Nyzeeländska dollar
  • Norska kronor
  • Polska zloty
  • Singaporedollar
  • Svenska kronor
  • Schweiziska franc
  • Thailändska baht
  • Turkiska lira
Euro
  • Tjeckiska koruna
  • Danska kronor
  • Indiska rupier
  • Israeliska shekel
  • Norska kronor
  • Polska zloty
  • Svenska kronor
  • Schweiziska franc
  • Turkiska lira

Byta från amerikanska dollar eller euro till lokal valuta

Viktigt! Om du byter till din lokala valuta kan du inte gå tillbaka till att använda US-dollar eller euro. Om du har årsavgift debiteras du omedelbart för det återstående saldot.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på din prenumeration.
  4. Under Betalningsplan klickar du på Ändra betalningsvaluta.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att konfigurera din prenumeration i lokal valuta.

Efter ändringen

När du har bytt valuta avslutar vi den befintliga prenumerationen och skapar en med den nya valutan. Eventuella återstående avgifter i den föregående valutan debiteras via din nuvarande betalningsmetod. Du debiteras för den nya prenumerationen från ändringsdagen. Du kan fortfarande komma åt faktureringshistoriken för den föregående prenumerationen.