Verifiera dina betalningsuppgifter

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

När du registrerar dig för Google Workspace och konfigurerar fakturering kan vi behöva verifiera din identitet och att du har äganderätt till den betalningsmetod du använde. Vi kan be dig tillhandahålla en skannad kopia eller digital bild av

• en giltig fotolegitimation för kontoadministratören/ägaren
  • det kreditkort, bankkort eller kontoutdrag som är kopplat till ditt faktureringskonto.

Dina personuppgifter lagras på ett säkert sätt i betalningsprofilen och behandlas i enlighet med Googles integritetspolicy och integritetsmeddelandet för Google Payments.

Slutför verifieringen

Om du måste verifiera dina betalningsuppgifter under registreringen får du ett meddelande när du har angett dina faktureringsuppgifter. Vi skickar också ett e-postmeddelande till den e-postadress som du angav när du registrerade dig. E-postmeddelandet kommer från noreply-payments@google.com och ”Verifiera betalningsmetoden” visas på ämnesraden.

Du kan verifiera din identitet och betalningsmetod via länken i registreringsflödet eller i e-postmeddelandet. Följ anvisningarna och ladda upp ett foto eller en kopia av de begärda dokumenten.

• Verifiera under registreringen – klicka på knappen Fortsätt till verifiering.

• Verifiera via e-post – klicka på Verifiera dig nu i e-postmeddelandet och logga in med den e-postadress du angav när du registrerade dig, till exempeladmin@solarmora.com.

Det är viktigt att skicka in dokumenten omgående eftersom din kostnadsfria provperiod på 14 dagar löper vidare under verifieringsperioden. Om det till exempel tar två dagar innan du skickar in dokumenten och två dagar för oss att granska dem, har du tio dagar kvar av provperioden.

När du har skickat in dina dokument

När du har skickat in dokumenten skickar vi ett bekräftelsemeddelande via e-post när vi har granskat informationen. E-postmeddelandet kommer från noreply-payments@google.com. När din begäran har godkänts kan du börja använda din Google Workspace-prenumeration.

Har du frågor?

Varför måste jag verifiera betalningsmetoden?

Vi kan be dig att verifiera dina betalningsuppgifter av följande skäl:

• Vi har upptäckt ovanlig aktivitet eller ovanliga transaktioner.
  • Vi behöver mer information av juridiska skäl.

Hur lång tid tar det att granska mina dokument och få godkännande?

När du har skickat in dokumenten kan verifieringen ta upp till 48 timmar.

Vad gör jag om min betalningsmetod inte godkänns?

Du kan testa att registrera dig med en annan betalningsmetod. Vänta tills vi är klara med granskningen av dina dokument innan du registrerar dig med en annan betalningsmetod.