Uw betalingsgegevens controleren

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u zich aanmeldt voor Google Workspace en de facturering instelt, moeten we mogelijk verifiëren wie u bent en of u eigenaar bent van de betaalmethode die u heeft gebruikt. We kunnen u vragen een gescande kopie of digitale afbeelding in te dienen van:

• Een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto van de accountbeheerder/eigenaar
  • De creditcard, pinpas of een bankafschrift dat aan uw factureringsaccount is gekoppeld

Uw persoonlijke informatie wordt beveiligd opgeslagen in uw betalingsprofiel en verwerkt in overeenstemming met het Privacybeleid van Google en de Privacyverklaring van Google Payments.

Verificatie voltooien

Als u uw betalingsgegevens moet verifiëren tijdens het aanmelden, ontvangt u een bericht nadat u uw factureringsgegevens heeft opgegeven. We sturen ook een e-mail naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde. De e-mail is afkomstig van noreply-payments@google.com met in de onderwerpregel 'Uw betaalmethode verifiëren'.

U kunt uw identiteit en betaalmethode verifiëren via de link in het aanmeldingsproces of in de e-mail. Volg de instructies om een foto of kopie van de gevraagde documenten te uploaden.

• Verifiëren tijdens aanmelden: klik op de knop Doorgaan naar verificatie.

• Verifiëren per e-mail —Klik op Nu verifiëren in de e-mail en log in met het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde, bijvoorbeeldbeheerder@solarmora.com.

Het is belangrijk dat u het indienen van uw documenten niet uitstelt, omdat uw gratis proefperiode van 14 dagen doorloopt tijdens de verificatieproces. Als het indienen van uw documenten bijvoorbeeld 2 dagen duurt en het ons 2 dagen kost om een beoordeling uit te voeren, heeft u nog 10 dagen over in uw proefperiode.

Nadat u uw documenten heeft ingediend

Nadat u uw documenten heeft ingediend en we uw gegevens hebben beoordeeld, sturen we u een bevestigingsmail. De e-mail is afkomstig van noreply-payments@google.com. Als u bent goedgekeurd, kunt u uw Google Workspace-abonnement gaan gebruiken.

Heeft u vragen?

Waarom moet ik mijn betaalmethode verifiëren?

In de volgende gevallen kunnen we u vragen uw betalingsgegevens te bevestigen:

• We hebben ongebruikelijke activiteiten of transacties ontdekt.
  • We hebben om juridische of wettelijke redenen meer informatie nodig.

Hoelang duurt het om mijn documenten te beoordelen en goedkeuring te krijgen?

Nadat u uw documenten heeft ingediend, kan het tot 48 uur duren voordat de verificatie is afgerond.

Wat moet ik doen als mijn betaalmethode niet is goedgekeurd?

U kunt zich aanmelden met een andere betaalmethode. Wacht tot we uw documenten hebben beoordeeld voordat u zich aanmeldt met een andere betaalmethode.