Set up Desk 27 all-in-one (personal spaces)

5. Naar support

U kunt support voor hardware en software krijgen voor uw Google Meet Series One Desk 27-apparaat.

Stap 1: Neem contact op met uw reseller van apparaten

Neem voor alle hardware- en softwareproblemen contact op met de Google-reseller waar u uw apparaat en accessoires heeft gekocht.

Stap 2: Krijg hulp bij aanvullende hardwareproblemen

Als uw reseller u niet kan helpen met een hardwareprobleem, neemt u contact op met Avocor-support via een van deze methoden:

Hulp krijgen bij het aanmelden en beheren van apparaten

Als u Google Workspace-beheerder bent en hulp nodig heeft bij het beheer van uw apparaten, gaat u naar Supportaanvragen registreren en bekijken.