Ändra din primära eller sekundära betalningsmetod

Du kan enkelt ändra vilket kreditkort eller bankkonto du använder för att göra automatiska betalningar för ditt Google for Work-abonnemang. Du kan även ändra ditt sekundära kreditkort.

Byt till en befintlig betalningsmetod

Om betalningsmetoden som du vill byta till redan finns på ditt Google-faktureringskonto:

1. Logga in på Googles administratörskonsol
  2. Klicka på Fakturering.
  3. Bredvid din prenumeration klickar du på Settings menu icon och väljer Åtkomst till faktureringskontot.
  4. Högst upp på sidan Faktureringssidan klickar du på Faktureringsinställningar.
  5. Under Tillgängliga betalningsmetoder bläddrar du till det kreditkort eller bankkonto som du vill ange som ny primär eller sekundär betalningsmetod. Klicka sedan på någon av följande länkar:
    • Ange som primär: Gör kreditkortet eller bankkontot till din nya primära betalningsmetod. Från och med nu börjar Google att debitera detta kort eller konto för dina automatiska betalningar.
    • Ange som sekundär: Gör kreditkortet till din sekundära metod för automatiska betalningar. Om vi ​​försöker debitera din primära metod och debiteringen avvisas dras beloppet från ditt sekundära kort istället.
      (Endast tillgängligt för ett kreditkort som inte är din primära betalningsmetod för närvarande.)

Om du ändrar automatiska betalningar från ett bankkonto som har väntande betalningar (som visas som pågående på sidan Faktureringsöversikt), debiteras fortfarande det gamla bankkontot.

Lägg till en ny betalningsmetod

Om du inte har lagt till betalningsmetoden på faktureringskontot ännu: