Controlesystemen van derden integreren

In grote en aangepaste ruimten met aanvullende audiovisuele apparatuur kunt u controlesystemen van derden gebruiken met Google Meet-hardware. Na de integratie kunt u het touchscreen van de Meet-hardware gebruiken om functies in de ruimte te bedienen, zoals lampen, microfoons en speakers.

De controller van derden instellen

Configureer voordat u begint een controller van derden om de faciliteiten in vergaderruimtes te beheren.

• Vraag de IT-afdeling, netwerkbeheerder of AV-integrator van uw organisatie om de URL van de controller-API en web-UI.
    • U kunt een URL of een IP-adres invoeren.
    • Bekijk de documentatie van de controller voor meer informatie.
  • Gebruik de documentatie van de fabrikant om de controller van derden in te stellen.
    Bijvoorbeeld:

Bekijk de productdocumentatie van de controller voor meer informatie.

Opmerking: Privé- en interne CA's worden momenteel niet ondersteund.

De controller toevoegen aan Meet-hardware

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Naar menu and then Apparatenand thenGoogle Meet-hardwareand thenApparaten.
  3. Klik op de naam van een apparaat om de detailpagina te openen.
  4. Klik onder Apparaatinstellingen op Controlesysteem van derden
  5. Scroll omlaag naar het controlesysteem van derden en voer het volgende in:
    • API-URL: Voer de URL van de controller van derden in.
    • URL van web-UI: Voer de URL van de controller van derden in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Wacht tot de wijzigingen zijn toegepast op het Meet-hardwareapparaat.

• Bovenaan het touchscreen zie je het icoon Ruimtebediening . Dit betekent dat de URL voor de web-UI is ingevuld.
    • (Optioneel) U kunt de wijzigingen meteen toepassen door op Apparaat opnieuw opstarten te klikken.
  8. Als u de integratie wilt verifiëren, tikt u op Ruimtebediening en dan op de functies die zijn ingesteld in het systeem van derden.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.