De autorisatiecode van uw domein opvragen

Als u uw domein wilt overzetten naar een andere domeinregistreerder, heeft u de autorisatiecode van het domein nodig. U kunt de autorisatiecode opvragen door in te loggen bij de DNS-console van uw domeinhost. Instructies verschillen per domeinhost. Voor domeinen die worden gehost door GoDaddy.com of eNom.com staan hieronder de stapsgewijze instructies voor het opvragen van de autorisatiecode:

GoDaddy.com

1. Log in bij uw Google Apps-account.
  2. Klik op het pictogram Domeinen.
  3. Klik op Geavanceerde DNS-instellingen. Klik op Inloggen bij DNS-console. U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u uw inloggegevens moet invoeren.
  4. Klik op uw domeinnaam.
  5. Ga naar het tabblad Autorisatiecode en klik op Verzenden via e-mail.
De autorisatiecode wordt per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat is geregistreerd bij Godaddy.com.

eNom.com

U kunt uw autorisatiecode opvragen door eNom.com een e-mail te sturen via GoogleClients@enom.com met de volgende informatie: domeinnaam, wachtwoord en een beknopte beschrijving van uw verzoek.

Volg onderstaande stappen om uw domeinwachtwoord op te vragen:

1. Log in bij uw Google Apps-account.
  2. Klik op het pictogram Domeinen.
  3. Klik op Geavanceerde DNS-instellingen.

Andere domeinhosts

We raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met uw domeinhost voor instructies over het opvragen van uw autorisatiecode. Als u niet zeker weet wie uw domeinhost is, vindt u hier meer informatie.