De autorisatiecode van uw domein opvragen

Als u uw domein wilt overzetten naar een andere domeinregistreerder, heeft u de autorisatiecode van het domein nodig. U kunt de autorisatiecode opvragen door u aan te melden bij de DNS-console van uw domeinhost. Instructies verschillen per domeinhost. Voor domeinen die worden gehost door GoDaddy.com of eNom.com staan hieronder de stapsgewijze instructies voor het opvragen van de autorisatiecode:

GoDaddy.com

1. Aanmelden bij uw Google Apps-account.
  2. Klik op Domain Settings (Domeininstellingen).
  3. Klik op Domain Names (Domeinnamen).
  4. Klik op Advanced DNS settings (Geavanceerde DNS-instellingen). Klik op Sign in to DNS console (Aanmelden bij DNS-console). U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar u uw aanmeldingsgegevens moet invoeren.
  5. Klik op uw domeinnaam.
  6. Zoek de tab Authorization code (Autorisatiecode) en klik op Send by email (Verzenden per e-mail).
De autorisatiecode wordt per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat geregistreerd is bij Godaddy.com.

eNom.com

U kunt uw autorisatiecode opvragen door eNom.com een e-mail te verzenden op GoogleClients@enom.com met de volgende informatie: domeinnaam, wachtwoord en een beknopte, Engelstalige beschrijving van uw verzoek.

Volg onderstaande stappen om uw domeinwachtwoord op te vragen:

1. Aanmelden bij uw Google Apps-account.
  2. Klik op Domain Settings (Domeininstellingen).
  3. Klik op Domain Names (Domeinnamen).
  4. Klik op Advanced DNS settings (Geavanceerde DNS-instellingen).

andere domeinhosts

We raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met uw domeinhost voor instructies over het opvragen van uw autorisatiecode. Als u niet zeker weet wie uw domeinhost is, vindt u hier meer informatie om dit te weten te komen.

Houd er rekening mee dat Google geen domeinhost is.