Gegevens van derden indexeren

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Enterprise Plus, Education Plus, Cloud Search Platform (neem contact op met uw Google-accountmanager) Versies vergelijken

Als beheerder kunt u gegevens van derden indexeren met Google Cloud Search. Uw organisatie moet minstens 500 licenties hebben en een Cloud Search-gecertificeerde partner zijn om indexeren van gegevens van derden te kunnen uitproberen en implementeren.

Vraag uw Google-vertegenwoordiger deze service aan te zetten.

Wat u krijgt

• Een indexeringsquotum voor gegevens van derden van 1000 documenten per licentie
  • Een onbeperkt aantal zoekopdrachten in Google Cloud Search
  • De mogelijkheid uw geïndexeerde gegevens van derden te zoeken in Google Cloud Search

U kunt meer quota krijgen door meer licenties te kopen.