Det gick inte att aktivera en tjänst

Om du inte kan aktivera en tjänst för användarna kan du kanske inte lägga till en tjänst för domänen beroende på registreringsinställningarna för Google Apps och begränsningarna per tjänst för domänen. Eftersom alla tjänster inte är tillgängliga inom alla områden kan du kanske inte aktivera en tjänst baserat på landet som angavs när du först registrerade G Suite-domänen. Mer information finns om följande tjänster: