Det gick inte att aktivera en tjänst

Om du inte kan aktivera en tjänst för användarna kan du kanske inte lägga till en tjänst för domänen beroende på registreringsinställningarna för Google Apps och begränsningarna per tjänst för domänen. Eftersom alla tjänster inte är tillgängliga överallt kan du kanske inte aktivera en tjänst på grund av den landsinställning som användes när du registrerade domänen för Google Workspace. Mer information finns om följande tjänster: