Service kan niet worden ingeschakeld

Als u een bepaalde service niet kunt inschakelen voor uw gebruikers, kan het zijn dat u de service niet kunt toevoegen aan uw domein vanwege uw registratie-instellingen voor Google en de servicebeperkingen voor uw domein. Omdat niet alle services op alle locaties beschikbaar zijn, kunt u bepaalde services mogelijk niet inschakelen op basis van het land dat u heeft ingesteld toen u uw Google Workspace-domein registreerde. Bekijk meer informatie voor de onderstaande services: