Aktivera eller inaktivera Tidsinsikter för användare

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Business Plus, Enterprise Standard och Enterprise Plus Education Standard och Education Plus Education Fundamentals, Nonprofits. Jämför utgåvor

Som administratör bestämmer du om användarna har åtkomst till Tidsinsikter, en översikt i Google Kalender. I översikten visas användarmätvärden, till exempel hur mycket tid de tillbringar i möten och vilka de har möten med oftast. Om du inte tror att användarna kan eller bör använda denna information kan du inaktivera Tidsinsikter.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Apparföljt avGoogle Workspaceföljt avKalender.
  3. Klicka på Avancerade inställningar.
  4. Om du vill att inställningen ska gälla alla väljer du organisationsenheten på den högsta nivån. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  5. I avsnittet Tidsinsikter väljer du Låter användarna visa analyser över deras tidsfördelning.
  6. Klicka på Spara. Om du har konfigurerat en underordnad organisationsenhet kan du eventuellt ärva eller åsidosätta inställningarna för en överordnad organisationsenhet.

Det kan ta upp till 24 timmar att införa ändringar, men det går oftast snabbare. Läs mer

Be användarna att besöka Se hur du tillbringar tid i möten för att få information från Tidsinsikter som är relevant för dem.