Tijdsinzichten aan- of uitzetten voor gebruikers

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Business Plus: Enterprise Standard en Enterprise Plus Education Standard en Education Plus Education Fundamentals, non-profitorganisaties. Versies vergelijken

Als beheerder bepaalt u of gebruikers toegang hebben tot Tijdsinzichten, een dashboard in Google Agenda. Ze zien gebruikersstatistieken, zoals hoeveel tijd ze hebben doorgebracht in vergaderingen en met wie ze het meest vergaderen. Als u vindt dat uw gebruikers deze informatie niet mogen of zouden moeten gebruiken, kunt u Tijdsinzichten uitzetten.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Appsand thenGoogle Workspaceand thenAgenda.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Laat de organisatie-eenheid op het hoogste niveau geselecteerd als u wilt dat de instelling voor iedereen geldt. Selecteer anders een onderliggende organisatie-eenheid.
  5. Selecteer in het gedeelte Tijdsinzichten de optie Gebruikers toestaan analytische gegevens over de toegewezen tijd te bekijken.
  6. Klik op Opslaan. Als je een onderliggende organisatie-eenheid hebt geconfigureerd, kun je mogelijk de instellingen van de bovenliggende organisatie-eenheid Overnemen of Overschrijven.

Wijzigingen verwerken kan tot 24 uur duren, maar meestal gaat het sneller. Meer informatie

Vraag uw gebruikers Zie hoe u tijd doorbrengt in vergaderingen te bekijken voor Tijdsinzichten-informatie die relevant is voor hen.