Vilken utgåva och betalningsplan har jag?

Google Workspace erbjuder prenumerationsalternativ för individer, småföretag, stora organisationer och skolor. Du hittar din nuvarande utgåva och betalningsplan i Googles administratörskonsol.

Ta reda på din utgåva

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på prenumerationen för att hitta betalningsplanen.
    Om du har G Suite Basic eller G Suite Business måste du flytta över till en Google Workspace-utgåva. Läs mer

Läs mer om din prenumeration

Du kan kontrollera följande information på prenumerationssidan:

• Betalningsplan – om du har flexibel avgift eller årsavgift/fast längd.
  • Licenser – antal tillgängliga och tilldelade licenser.
  • Uppskattad månadsfaktura – det beräknade belopp som du debiteras vid nästa faktureringsdatum. Det faktiska beloppet kan variera beroende på betalningsplan och när prenumerationen började.

Relaterade ämnen