Får inte händelseaviseringar från Google Kalender

Problem

• Jag har inte fått en inbjudan till ett event i Google Kalender som jag blivit inbjuden till.
    ELLER
  • När ett event som jag är inbjuden till ändras får jag inget meddelande om det.

Lösning

För att vara säker på att du får aviseringar om nya, ändrade eller avbrutna inbjudningar behöver du uppdatera standardinställningarna för aviseringar. Mer information finns i Anpassa aviseringar.

Mer information

I Google Kalender kan du anpassa hur och när du får aviseringar. Du kan anpassa aviseringarna för nya, ändrade och annullerade inbjudningar. Du kan även anpassa inställningarna för inbjudningssvar.

Du hittar anvisningar i Ändra standardinställningarna för aviseringar.