Ik ontvang geen meldingen voor afspraken in Google Agenda

Probleem

• Ik ben uitgenodigd voor een afspraak in Google Agenda, maar ik heb geen uitnodiging ontvangen.
    OF
  • Ik krijg geen melding als een afspraak waarvoor ik ben uitgenodigd, wordt gewijzigd.

Oplossing

Als je wilt zorgen dat je meldingen krijgt over nieuwe, gewijzigde of geannuleerde uitnodigingen, moet je je standaardinstellingen voor meldingen updaten. Zie Meldingen aanpassen.

Meer informatie

Met Google Agenda kun je instellen hoe en wanneer je meldingen krijgt. Je kunt je meldingen aanpassen voor nieuwe, gewijzigde en geannuleerde uitnodigingen. Je kunt je instellingen voor reacties op uitnodigingen ook aanpassen.

Zie Je standaardinstellingen voor meldingen wijzigen voor instructies.