Google Kalender-resurser avvisar mina inbjudningar

När du schemalägger en händelse i Google Kalender ska du se till att ange rätt delningsalternativ.

Problem

När jag schemalägger en händelse i resurskalendern avvisas den fastän kalendern verkar tom.

Varför sker detta? Om en person i organisationen ska kunna schemalägga en resurs måste den delas med alla i organisationen som Se alla uppgifter om händelsen. Om resursen har andra inställningar är det möjligt att du kan schemalägga resursen, men resursen avvisar alltid händelsen.

Lösning

Be administratören att ändra delningsinställningarna för resursen till Se alla händelsedetaljer eller att ge dig särskild behörighet att boka resursen. Administratören kan läsa mer om att dela kalenderresurser.

Mer information

Om domänens administratör inte anger ett delningsalternativ för en resurs får den standardalternativet för delning för kalendrar i organisationen. Administratörer kan läsa mer om att ange alternativ för kalenderdelning.