Mijn uitnodigingen worden geweigerd door Google Agenda-faciliteiten

Als je een Google Agenda-afspraak plant, moet je zorgen dat je de juiste opties voor delen instelt.

Probleem

Wanneer ik een afspraak plan in een bronagenda, wordt de afspraak geweigerd, hoewel het tijdstip beschikbaar lijkt te zijn in de agenda.

Hoe komt dit? Voordat iedereen in uw organisatie een faciliteit kan boeken, moet de faciliteit worden gedeeld als Alle details voor de afspraak tonen met iedereen in de organisatie. Als de bron andere instellingen heeft, kunt u de bron wellicht boeken, maar wordt de afspraak altijd geweigerd.

Resolutie

Vraag de beheerder de opties voor delen voor de bron te wijzigen in Alle details voor de afspraak weergeven. Of vraag hem u specifieke rechten te geven om de bron te kunnen boeken. Je beheerder vindt meer informatie in Agendafaciliteiten delen.

Meer informatie

Als de beheerder van uw domein de optie voor delen niet expliciet heeft ingesteld voor een bron, wordt de standaardoptie overgenomen voor het delen van agenda's in uw organisatie. Beheerders vinden meer informatie in Opties instellen voor het delen van agenda's.