Resurskalendern visar detaljer om alla händelser

Problem

Om jag bokar en resurs eller visar resurskalendern kan jag se detaljerna för alla händelser som planeras i resurskalendern.

Varför sker detta? Resurser som görs tillgängliga för schemaläggning för alla användare på en domän delas som Se alla händelsedetaljer med alla i organisationen. Om de delas med en annan inställning kan användarna kanske schemalägga resursen, men resursen kommer alltid att avvisa händelsen.

Lösning

Om du inte vill visa alla händelsedetaljer i en resurskalender kan du göra händelsen privat. Obs! Detta hindrar också andra användare som kan visa din kalender från att se detaljerna i händelsen.

Mer information