Inaktivera SPF

Skydda mot identitetsförfalskning och nätfiske och bidra till att förhindra att meddelanden markeras som skräppost
Vi rekommenderar inte att du inaktiverar SPF för domänen. Utan SPF kan hackare och andra skadliga användare skicka meddelanden som utger sig för att komma från din organisation eller domän. Det är mer sannolikt att meddelanden från din domän skickas till skräpposten.

Vi rekommenderar inte att du inaktiverar SPF för domänen. Om du har konfigurerat SPF och dina meddelanden fortfarande markeras som skräppost kan orsaken vara något annat än SPF. Identifiera problemet och testa rekommenderade lösningar genom att följa stegen i Felsöka SPF-poster.

Kontakta Googles support om du inte kan identifiera eller lösa problemet.

Inaktivera SPF för domänen

Inaktivera SPF för domänen genom att radera DNS TXT-posten för SPF hos domänleverantören. Följ stegen i Lägg till SPF-posten hos domänleverantören.

Kontakta domänleverantören om du behöver hjälp med att inaktivera SPF för domänen. Google ger inte support för problem med domänvärden.