SPF uitzetten

Beschermen tegen spoofing en phishing en voorkomen dat berichten worden gemarkeerd als spam
We raden u af SPF uit te zetten voor uw domein. Zonder SPF kunnen hackers en andere kwaadwillende gebruikers uw domein nabootsen, waardoor berichten afkomstig lijken te zijn van uw organisatie of domein. Ook worden berichten uit uw domein vaker gemarkeerd als spam.

We raden u af SPF uit te zetten voor uw domein. Als u SPF heeft ingesteld en uw berichten nog steeds worden gemarkeerd als spam, kan dit een andere oorzaak hebben dan de SPF-controle. Volg de stappen in Problemen met SPF oplossen om het probleem te identificeren en aanbevolen oplossingen uit te voeren.

Als u het probleem niet kunt identificeren of oplossen, neemt u contact op met Google Support.

SPF uitzetten voor uw domein

Als u SPF wilt uitzetten voor uw domein, verwijdert u de DNS TXT-record voor SPF bij uw domeinprovider. Gebruik de stappen in De SPF-record toevoegen bij uw domeinprovider om u te helpen.

Neem contact op met uw domeinprovider als u hulp nodig heeft om SPF uit te zetten voor uw domein. Google biedt geen support voor problemen bij uw domeinhost.