Kontakta support för G Suite

Kontakta G Suite support genom att logga in på G Suite

Om du har registrerat dig för G Suite, t.ex. via jobbet eller skolan, loggar du in på G Suite nu för att kontakta supporten. Använd administratörskontot (det du registrerade dig med).

Mitt konto slutar med gmail.com | Jag har glömt lösenordet till G Suite |  Jag behöver hjälp med Google My Business

G Suite-administratör (betalkonto) * Äldre kostnadsfri version Privat Gmail-konto

Telefon

Logga in som G Suite-administratör för att visa telefonnummer.

Tillgängligt på 14 språk.

Chatt

Logga in som G Suite-administratör för att starta en chatt.

Obs! Vissa utgåvor av G Suite (t.ex. Government) har inte chattsupport.

E-post

Logga in som G Suite-administratör för att skicka ett supportärende.

* Specialversioner för utbildningskonton och konton för ideella organisationer ingår.

Få kostnadsfri hjälp med G Suite online

Kundforum

Hjälpforumet för G Suite: Kom i kontakt med experter och andra administratörer som använder G Suite.

Hjälpcenter

Hjälpcentret för administratörer: Sök i dokumentation om att hantera användare och tjänster i G Suite.

Kända avbrott

Statusöversikten för G Suite: Visa den aktuella statusen för tjänster (Gmail, Kalender osv.).

Supportpolicyer

Dessa policyer gäller endast för G Suite-administratörer.

Så här prioriterar vi ditt problem

Vi undersöker problemet enligt prioritetsnivå och ankomsttid. Du kan förvänta dig ett första svar inom en arbetsdag eller mindre.

Prioritet och typ av problem Exempel
P1: Kritiskt problem med tillgång till tjänsten som berör fler än en användare. Tjänsten är inte tillgänglig eller fungerar inte. Det finns ingen lösning. Utbredda förseningar av e-posten som påverkar de flesta e-postmeddelanden som skickas eller tas emot.
P2: Kritiskt problem med tillgång till tjänsten som berör en användare eller ett problem som berör samarbete mellan användare. Produkten fungerar inte som förväntat och det finns ingen rimlig lösning. En användare kan inte komma åt e-posten och en sida med felmeddelande nr 500 visas.
P3: Produkten fungerar inte som väntat, men en enkel lösning är tillgänglig. Det går inte att ta bort ett inlägg från ett gruppforum med knappen Ta bort. Det går att ta bort meddelandet genom att ändra webbadressen.
P4: Produkten uppträder inte som önskat, men den fungerar och en lösning är inte nödvändig. En användare kan inte enkelt lägga till nya ord i ordlistan för stavningskontroll.

Kompletterande undersökning

Vi måste kanske samla mer information från dig för att genomföra fler test. I de här fallen kan vi be dig att:

• lista de exakta steg som orsakar problemet
  • följa felsökningsstegen
  • samla in och skicka ytterligare information som loggfiler eller meddelanderubriker
Vi kan även skicka ditt problem till ett specialiserat team för ytterligare undersökning. Hur lång tid det tar att lösa ett problem beror på hur komplext det är och på om felsökningsdata är tillgänglig.

Möjliga lösningar

Oavsett vilket problem du har så är vårt mål att erbjuda dig en lösning. Beroende på problemet är följande lösningar möjliga:

• Vi löser problemet, ger en lösning eller besvarar din fråga.
  • Vi bekräftar att det rapporterade problemet är en funktion som saknas. Du kan skicka in problemet som en funktionsidé i Google Cloud Connect.
  • Vi kan inte återskapa felet men ger rekommendationer för ytterligare undersökning.
  • Vi ber ett externt produktteam att hjälpa till och sätter dig i kontakt med dem för ytterligare hjälp.
  • Vi kan inte undersöka problemet du skickat in eller också har vi fastställt att det inte stöds.
  • Vi åtgärdar ett avbrott som spåras på statusöversikten i G Suite och skickar, på din specifika begäran, en kreditering av tjänsten och/eller en incidentrapport.

När ditt ärende är löst får du en e-postundersökning om hur vi har hanterat det. Din feedback är avgörande för att vi ska kunna förbättra vår supportstruktur och våra produkter.

När din verksamhet växer gör vår det också. För att uppfylla supportbehoven hos vår växande kundbas interagerar vi med en utvald grupp av betrodda supporttjänstleverantörer. Precis som våra kunder präglas de av mångfald. De talar många språk och är strategiskt placerade för att vi ska kunna ge dig support när du behöver hjälp. Varje tjänstleverantör går genom en rigorös urvalsprocess för att säkerställa att de har nödvändig teknisk kompetens och vi upprätthåller säkerhet och sekretess så att vi tillsammans kan ge dig en konsekvent supportupplevelse.

Relaterade ämnen