Få rums- och resursaviseringar i Google Kalender

Du kan ställa in aviseringar för att få e-postmeddelanden när en resurs schemaläggs, uppdateras eller avbokas. Du kan även begära ett dagsschema för resursen.

Få ett meddelande när en resurs uppdateras

Viktigt! De här stegen fungerar enbart om du är administratör eller resurshanterare och de ska bara aktiveras för användare som avser att ta emot aviseringar. Om du inte är det läser du istället stegen för att ändra eller stänga av Kalender-aviseringar.

1. Logga in med administratörskontot och öppna Google Kalender.
  2. Leta upp resursen till vänster under Mina kalendrar. Om den inte redan finns lägger du till resursen.
  3. Peka på resursen och klicka på Mer följt av Inställningar och delning.
  4. Välj hur du vill bli aviserad under avsnitten Aviseringar.

Relaterade ämnen