Meldingen krijgen over ruimten en faciliteiten in Google Agenda

U kunt meldingen instellen, zodat u een e-mail krijgt als een faciliteit wordt ingepland, geüpdatet of geannuleerd. U kunt voor de bron ook een dagelijkse planning verzoeken.

Een melding krijgen als een faciliteit wordt geüpdatet

Belangrijk: Deze stappen werken alleen als u beheerder of faciliteitenbeheerder bent. Schakel deze optie alleen in voor gebruikers die meldingen moeten ontvangen. Als u geen beheerder bent, bekijkt u de stappen in Agenda-meldingen wijzigen of uitschakelen.

1. Log in met uw beheerdersaccount en open Google Agenda.
  2. Zoek de faciliteit onder Mijn agenda's aan de linkerkant. Als de faciliteit er nog niet staat, voegt u deze toe.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de faciliteit en klik op Meer  and then Instellingen en delen.
  4. Kies onder meldingen hoe u meldingen wilt ontvangen.