Uw abonnement op bellen naar het buitenland via Google Meet opzeggen

Als u niet meer wilt bellen naar het buitenland via Google Meet, kunt u uw abonnement opzeggen. Er worden dan geen kosten meer gemaakt voor bellen naar het buitenland via Google Meet en u krijgt aan het einde van de maand de laatste factuur.

U kunt de toegevoegde telefoonnummers zonder extra kosten blijven gebruiken. Als u bellen naar het buitenland via Google Meet opzegt, heeft dit geen invloed op andere abonnementen, zoals Google Workspace.

Voordat u opzegt

• Nadat u uw abonnement op bellen naar het buitenland via Google Meet opzegt, heeft u geen toegang meer tot uw factureringsgeschiedenis. Voordat u opzegt, moet u dus facturen downloaden die u wilt bewaren.
  • Meer informatie over kosten nadat u een abonnement heeft opgezegd.

Een abonnement opzeggen

U moet zijn ingelogd als hoofdbeheerder om deze taak te kunnen uitvoeren.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu ""and then"" Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik op Bellen naar het buitenland via Google Meet.
  4. Klik op Abonnement opzeggen.
  5. Kies een reden voor het opzeggen en klik op Doorgaan.
  6. Bekijk de opzeginformatie en vink het vakje aan als u akkoord gaat.
  7. Vul onderaan uw beheerdersmailadres in en klik op Mijn abonnement opzeggen.