Business-versies

Professionele kantoortools voor tot wel 300 gebruikers

Google Workspace biedt deze abonnementsopties voor kleine tot middelgrote organisaties. U kunt elke Business-versie gebruiken met uw domein of met alleen een zakelijk e-mailadres. Als u zich aanmeldt met uw e-mailadres, zijn sommige functies, zoals Gmail en Google Agenda, alleen beschikbaar als u uw domein later laat verifiëren. In dit artikel staan de functies die u kunt gebruiken als u uw domein laat verifiëren.

Hieronder staat meer informatie over elke versie en hoe u zich kunt aanmelden. U kunt alle Business-versies ook kopen via Google Sales of een lokale reseller.

Google biedt incrementele opslag tot aan de gekochte limiet voor in aanmerking komende opslagruimte.

Overzicht van Business-versies

Business Starter Business Standard Business Plus
Flexibel model (prijs per gebruiker per maand) 7,20 USD* 14,40 USD* 21,60 USD*
Jaarmodel/abonnement met vaste termijn (prijs per gebruiker per maand)** 6 USD* 12 USD* 18 USD*
Belangrijkste functies Professionele productiviteitssuite met 30 GB gecombineerde opslag per gebruiker Uitgebreidere suite met 2 TB gecombineerde opslag per gebruiker Geavanceerde suite met 5 TB gecombineerde opslag per gebruiker

*Of het equivalent in ondersteunde lokale valuta.

**Een jaarmodel/abonnement met vaste termijn wordt jaarlijks of maandelijks gefactureerd, afhankelijk van uw regio, uw abonnementstype en hoe u zich heeft aangemeld voor uw abonnement.

Business Starter

Business Starter is een reeks samenwerkings- en productiviteitsapps. Uw bedrijf krijgt hiermee onder andere zakelijke e-mail, beveiligde videovergaderingen, gedeelde agenda's en online documentbewerking.

Zakelijke reeks samenwerkings-apps

Met Business Starter krijgt uw organisatie Google Workspace-services, zoals:

• Gmail: Stuur en krijg e-mails met een zakelijk e-mailadres, zoals bob@uw-bedrijf.com.
  • Google Meet: Neem deel aan beveiligde vergaderingen vanaf een laptop of ander apparaat (maximaal 100 deelnemers).
  • Agenda: Deel agenda's om makkelijk vergaderingen en afspraken te plannen.
  • Google Documenten: Werk in realtime samen in documenten, spreadsheets en presentaties.
  • Google Workspace-opslag: Sla bestanden beveiligd op en maak er back-ups van in de cloud, met 30 GB aan gecombineerde opslag per gebruiker.
  • Google Chat: Communiceer in groepen of 1-op-1, met tekst en rich media.
  • AppSheet Core: Maak mobiele apps en web-apps zonder dat u ervaring met programmeren nodig heeft. Meer informatie
Beheerfuncties
Uw team van IT-beheerders kan daarnaast het volgende doen:
  • Gebruikersaccounts en beveiligingsinstellingen centraal beheren vanuit de Google Beheerdersconsole.
  • Bepalen tot welke functies en services gebruikers toegang hebben.
  • Uw mobiele apparaten op afstand beheren.
  • Gebruikstrends volgen via controles en rapporten.
  • 24/7 support krijgen van Google Workspace-experts.

Business Standard

Business Standard bevat dezelfde functies als Business Starter, plus extra opslag en uitgebreidere samenwerkings- en productiviteitstools, zoals hieronder vermeld.

Upgraden naar Business Standard

Meer cloudopslag Met Business Standard krijgt u 2 TB gecombineerde opslag voor elke gebruiker in uw organisatie om Gmail-berichten, afbeeldingen in Google Foto's en bestanden in Google Drive op te slaan.
Gedeelde Drives Bestanden in gedeelde Drives zijn eigendom van het hele team, niet van een individuele gebruiker. Als mensen een team verlaten, blijven de bestanden gewoon staan, zodat het team gegevens kan blijven delen en kan blijven samenwerken. Meer informatie
Uitgebreidere vergaderingen
  • Maximaal 150 deelnemers
  • Opnamen van vergaderingen opgeslagen in Drive
  • Hand opsteken
  • Breakoutruimten
  • Polls en vraag- en antwoordsessies voor het publiek
Verbeterd berichten sturen in Chat
  • De chatgeschiedenis standaard aan- of uitzetten
  • Uitnodigingen automatisch accepteren
  • Chatten buiten uw organisatie
Geavanceerd versiebeheer en overig documentbeheer
  • Organisatiebranding
  • Goedkeuringen en labels

Business Plus

Business Plus bevat dezelfde functies als Business Standard, plus uitgebreidere functies voor beveiliging, naleving en vergaderingen, zoals hieronder vermeld.

Upgraden naar Business Plus

Meer cloudopslag Met Business Plus krijgt u 5 TB gecombineerde opslag voor elke gebruiker in uw organisatie. Meer informatie
Geavanceerde vergaderingen
  • Tot wel 500 deelnemers
  • Deelname bijhouden
Geavanceerde beheerfuncties
  • Informatiebeheer met Google Vault: Gebruik Vault om de gegevens van uw organisatie te bewaren, te doorzoeken en te exporteren, voor eDiscovery- en nalevingsdoeleinden. Meer informatie
  • Geavanceerd eindpuntbeheer: Krijg meer controle over de gegevens van uw organisatie. U kunt onder andere sterkere wachtwoorden vereisen, apparaten wissen op afstand, iOS-apps beheren en Android-werkprofielen gebruiken. Meer informatie

Voordat u upgradet naar Business Plus

Als u Google Vault al gebruikt: volg deze stappen voordat u overschakelt naar een andere versie om te zorgen dat u niet per ongeluk gegevens kwijtraakt.