Avisering

Duet AI heter nu Gemini for Google Workspace. Läs mer

Rapport över högriskdomäner i Chrome

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: BeyondCorp Enterprise

Rapporten över högriskdomäner i Chrome ger en översikt över de domäner som är mest riskfyllda för organisationen, rangordnade efter antalet försök som inte är säkra. Antalet försök som inte är säkra är summan av försök från alla hotkategorier: överföring av skadlig programvara, besök på webbplats som inte är säker och återanvändning av lösenord, överföring av känslig data.

Visa rapporten om högriskdomäner i Chrome

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.
  3. Gå till panelen Vilka domäner är mest riskfyllda för organisationen? I det nedre högra hörnet av rutan klickar du på VISA RAPPORT.

Diagram över högriskdomäner i Chrome

Högst upp i rapporten om högriskdomäner i Chrome visas ett diagram med de domäner som har flest händelser som inte är säkra. Anpassa rapporten för att visa data från i dag, i går, den här veckan, förra veckan, den här månaden, förra månaden eller dagar sedan (upp till 180 dagar).

I det här diagrammet visas statistik för följande kategorier.

• Överföring av skadlig programvara
  • Osäkert webbplatsbesök
  • Återanvändning av lösenord
  • Överföring av känsliga uppgifter
  • Försök som inte är säkra

Visa mer information om högriskdomäner i Chrome

På den nedre halvan av rapportsidan över högriskdomäner i Chrome finns en tabell med en lista över domäner som är mest riskfyllda för organisationen, rangordnade efter antalet försök som inte är säkra. Antalet försök som inte är säkra är summan av försök från alla hotkategorier: överföring av skadlig programvara, besök på webbplats som inte är säker, överföring av känslig data och återanvändning av lösenord.

Som standard visar tabellen data för det tidsintervall som anges högst upp på sidan.