Översiktsrapport över dataskydd i Chrome

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: BeyondCorp Enterprise

I översiktsrapporten om dataskydd för Chrome visas en översikt över antalet Chrome-relaterade incidenter för de viktigaste dataskyddsreglerna.

Visa översiktsrapporten för dataskydd i Chrome

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.
  3. Gå till panelen Hur många överträdelser för varje dataskyddsregel? I det nedre högra hörnet av rutan klickar du på VISA RAPPORT.

Översiktsdiagram över dataskydd i Chrome

Högst upp i översiktsrapporten över dataskydd i Chrome visas ett diagram över antalet Chrome-relaterade överträdelser för de viktigaste dataskyddsreglerna. Anpassa rapporten för att visa data från i dag, i går, den här veckan, förra veckan, den här månaden, förra månaden eller dagar sedan (upp till 180 dagar).

Diagrammet visar statistik för följande kategorier:

• Filuppladdning
  • Filnedladdning
  • Uppladdning av webbinnehåll

Visa fler detaljer som rör Chrome-hot

På den nedre halvan av rapportsidan Skydd mot dataskydd i Chrome visas en tabell över antalet Chrome-relaterade incidenter för de viktigaste dataskyddsreglerna.

Som standard visar tabellen data för det tidsintervall som anges högst upp på sidan.