Meet instellen voor uw organisatie

Als uw organisatie Google Meet gebruikt, kunt u Meet-functies instellen voor uw gebruikers, zoals de mogelijkheid vergaderingen op te nemen en achtergrondafbeeldingen te gebruiken. U kunt functies aanzetten voor iedereen. Of u kunt functies aanzetten voor verschillende groepen of afdelingen.

Meet-functies instellen

Opnamen en transcripties instellen

De mogelijkheid om opnamen en transcripties van vergaderingen te maken, staat standaard aan, maar Google Drive en Google Documenten moeten ook aanstaan voor uw gebruikers. Ga voor meer informatie naar:

Livestreaming aanzetten

Sta gebruikers toe vergaderingen te livestreamen naar mensen in uw bedrijf, naar vertrouwde domeinen of openbaar met YouTube. Zie Livestreamen aan- of uitzetten voor Meet voor meer informatie.

Wereldwijd telefonisch toegang

Afspraken en uitnodigingen bevatten een telefoonnummer waarmee gasten telefonisch aan een vergadering kunnen deelnemen. U kunt ook toestaan dat mensen betaald in- en uitbellen met nummers uit andere landen of regio's. Zie Bellen naar het buitenland via Google Meet instellen voor meer informatie.

Achtergronden en effecten toestaan

Sta uw gebruikers toe eigen achtergronden voor vergaderingen te maken of speciale effecten te gebruiken. Zie Gebruikers toestaan achtergronden en speciale effecten toe te passen voor meer informatie.

Meer Meet-functies bekijken

Bekijk alle functies die u kunt beheren, zoals whiteboards, deelnamerapporten en opties voor hosts. Zie Meet-instellingen beheren (voor beheerders) voor meer informatie.

Uw gebruikers trainen

Help uw gebruikers met tutorials, tips en andere bronnen uit het Google Workspace-informatiecentrum.