Policy för automatisk uppdatering av Google Meet-maskinvara

Google Meet-maskinvara får automatiska uppdateringar som förbättrar både enheten och programvaran på den. Maskin- och teknikutvecklingen gör dock att enheter blir inaktuella på sikt. Av detta skäl kan inte äldre Google Meet-maskinvara få uppdateringar på obestämd tid av operativsystem eller andra funktioner.

Obs! Uppdateringar av Chrome OS på Google Meet-maskinvara tillhandahålls varje kvartal, så din enhet är alltid minst en version efter den senaste Chrome OS-versionen.

Policyinformation

När en enhet når slutdatumet för Meet-support är produktmodellen föråldrad och automatiska programvaruuppdateringar från Google garanteras inte längre. Kunder som använder enheter som har löpt ut får inte fullständig support från teamen för Google Cloud och Education. Business- och Education-kunder som använder enheter som har löpt ut kan uppleva att de inte kan hantera sina enheter som förväntat via Googles administratörskonsol eller använda nya hanteringsfunktioner.

Google informerar om slutdatumet för Meet-support för en modell på den här sidan när modellen har lanserats. Programvaruuppdateringar kan utfärdas efter slutdatumet för Meet-support, men slutar aldrig tidigare än vad som anges. Före slutdatumet för Meet-support får Google Meet-maskinvarumodeller Chrome OS-uppdateringar och fungerar med hanteringstjänster.

Obs! Poly-enheter kör inte ChromeOS.

Enheter som stöds och Meet-support upphör

Obs! Alla enheter måste köpas från en certifierad återförsäljare för att uppfylla kraven. Läs mer.

Datumet då enheten inte längre säljs styrs av tillverkaren och har inte att göra med modellens slutdatum för Meet-support. Sista försäljningsdatum visas inte i tabellen.

Produkt Datum då Meet-support upphör
Poly Studio X30 Läs policyn om slutet på livslängden för Poly
Poly Studio X50/X52 Läs policyn om slutet på livslängden för Poly
Poly Studio X70 Läs policyn om slutet på livslängden för Poly
Acer Chromebase for Meetings 24V2 (CA24V2) Jun 2025
Asus Chromebox 3 (CN65) Jun 2025
CTL Chromebox CBx1     Jun 2025
ASUS Google Meet Compute System Jun 2028
CTL Google Meet Compute System Jun 2028
Meet Compute System - Series One Jun 2028
Series One Desk 27 Jun 2029
Series One Board 65 Jun 2029
ASUS Google Meet Compute System (Intel 10th Gen)  Jun 2029
Meet Compute System - Series One (Intel 10th Gen)  Jun 2029
ASUS Google Meet Compute System (Intel 13th Gen)  Jun 2030
CTL Google Meet Compute System (Intel 13th Gen) Jun 2030
Meet Compute System - Series One (Intel 13th Gen)  Jun 2030

Enheter som inte stöds

Dessa modeller har nått AUL:

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.