Informar d'un anunci

Com es pot informar d'un anunci

Fer que els anuncis siguin segurs per als usuaris és una de les prioritats principals de Google, però de vegades se'ns n'escapa algun d'inadequat. Si veus un anunci que creus que infringeix les polítiques d'anuncis de Google, pots informar-ne.

El fet d'informar d'un anunci no implica que es bloquegi. Obtén més informació sobre com pots bloquejar un anunci.

En funció del lloc on vegis l'anunci, el pas i les icones següents poden ser una mica diferents. Per informar d'un anunci:

1. En el cas dels anuncis que veus als serveis de Google, a l'anunci, selecciona  Més o Informació .
    O
    En el cas dels anuncis que veus en llocs web i en aplicacions que col·laboren amb Google, a l'anunci,  selecciona Tanca o Adchoices i, a continuació,Per què aquest anunci?
  2. Si veus diversos anuncis a la part superior d'El meu centre d'anuncis, selecciona l'anunci del qual vulguis informar.
  3. Selecciona Informa de l'anunci .
  4. Si no has iniciat la sessió al Compte de Google, introdueix l'adreça electrònica.
  5. Selecciona el motiu pel qual informes de l'anunci.
  6. Emplena el formulari.
    Si el formulari té camps emplenats prèviament, no els editis.
  7. Si cal, proporciona'ns més detalls i explica'ns per què creus que l'anunci infringeix les nostres polítiques.
    Per exemple, si creus que un anunci utilitza tècniques de pesca de credencials, indica el nom del lloc web del qual l'anunci ha suplantat la identitat.
  8. Selecciona Envia.

Després d'informar d'un anunci, rebràs un correu electrònic per confirmar que hem rebut el teu informe.

Sobre el nostre procés de revisió

Quan informis d'un anunci, l'equip de confiança i seguretat de Google el revisarà per comprovar si infringeix alguna de les nostres polítiques.

Si trobem un anunci que infringeix les nostres regles o la llei, prendrem mesures. Les infraccions molt greus o reiterades poden comportar la suspensió del compte de l'anunciant, la qual cosa vol dir que ja no podrà publicar anuncis a través de Google.