Entendre com utilitza la ubicació la Xarxa de Display de Google

Per què la Xarxa de Display de Google utilitza informació d'ubicació?

La Xarxa de Display de Google és una col·lecció de més de dos milions de llocs web, vídeos i aplicacions (incloses algunes propietats pertanyents a Google, com ara Gmail i YouTube). Aquests editors col·laboren amb Google per mostrar la publicitat dels anunciants.

Proporcionar experiències d'anunci útils i significatives és l'essència de tot el que fa Google, i la informació d'ubicació hi té un paper important. La ubicació pot fer que les teves experiències siguin més rellevants i útils.

Google no comparteix amb els anunciants el teu historial d'ubicacions ni cap altra informació que t'identifiqui.

Com s'utilitza la ubicació per mostrar anuncis a la Xarxa de Display?

Els anuncis de la Xarxa de Display se't poden mostrar en funció de la teva ubicació. Això pot incloure una ubicació derivada de l'adreça IP del dispositiu o d'altres senyals.

En funció de la configuració d'El meu centre d'anuncis, també pot ser que vegis anuncis a Gmail i a YouTube que es basin en la teva activitat mentre tens la sessió iniciada al Compte de Google. Això inclou l'activitat de la Xarxa de Display emmagatzemada a Activitat al web i en aplicacions.

Tens el control sobre les dades emmagatzemades al Compte de Google i pots desactivar els anuncis personalitzats en qualsevol moment. Quan els anuncis personalitzats estan desactivats, Google no utilitza les dades emmagatzemades al teu Compte de Google per mostrar-te anuncis més rellevants.

​Si has decidit activar l'historial d'ubicacions, Google també utilitzarà la informació per ajudar els anunciants a mesurar la manera com una campanya publicitària en línia influeix en les visites a les ubicacions físiques dels comerços al detall. Google només proporciona estadístiques agregades als anunciants. Per fer-ho, combina les dades de la teva activitat en línia, com ara els clics als anuncis, amb informació de l'historial d'ubicacions corresponent a les botigues d'un anunciant. Aquesta informació s'utilitza de manera agregada per estimar la freqüència amb què els usuaris que han vist una campanya publicitària en línia han visitat la botiga de l'anunciant. No compartim amb els anunciants ni el teu historial d'ubicacions ni cap altra informació que t'identifiqui.

Com determina Google la teva ubicació general o el teu país quan navegues per llocs web de la Xarxa de Display de Google

En funció dels productes que fas servir, Google pot rebre diferents tipus d'informació que són essencials perquè els seus serveis funcionin i també per aconseguir que els anuncis et resultin més útils. Més avall tens alguns exemples de com podem obtenir informació sobre la teva ubicació o el teu país:

• De l'adreça IP de la teva connexió a Internet: les adreces IP s'utilitzen per establir la connexió entre el teu dispositiu i els llocs web i els serveis que utilitzes. Les adreces IP es basen, a grans trets, en l'àrea geogràfica. Això significa que qualsevol lloc web que utilitzis pot obtenir informació sobre la teva àrea general. Google pot tenir en compte l'adreça IP que el proveïdor d'Internet ha assignat al teu dispositiu per determinar la teva ubicació general.
  • Del lloc web pel qual navegues o d'activitat anterior: quan visites un lloc web o una aplicació de la Xarxa de Display, pot ser que s'utilitzin metadades de la visita, com ara la zona horària del navegador, el domini, el contingut de la pàgina, el tipus de navegador i l'idioma de la pàgina, per fer una estimació de quin és el teu país o de l'àrea general que t'interessa. Ens podem basar en aquestes metadades, a més dels senyals d'ubicació que rebem de l'adreça IP, de la VPN, del servei de servidor intermediari o d'altra informació de la xarxa. A més, podem determinar una ubicació a partir de l'activitat de navegació o de l'activitat a l'aplicació anteriors.

Per obtenir més informació, consulta la política de privadesa de Google sobre la ubicació.