Over verificatie van adverteerders

In dit artikel

Over deze adverteerder

Google vereist dat adverteerders het proces voor identiteitsverificatie doorlopen. Daarvoor moeten adverteerders juridische documenten verstrekken met hun naam en locatie. U ziet deze kennisgevingen over advertenties in Google-services, zoals Google Zoeken en YouTube, en op andere sites die samenwerken met Google.

Meer informatie over het proces voor identiteitsverificatie voor adverteerders

Op Google

Zo vindt u meer informatie over een adverteerder in Google-services, zoals Google Zoeken en YouTube:

1. In de advertentie: selecteer Meer  of Informatie .
  2. Selecteer Over deze adverteerder.

Op sites en in apps die samenwerken met Google

Zo vindt u meer informatie over een adverteerder op sites en in apps die samenwerken met Google:

1. In de advertentie: selecteer Sluiten  of Info ..
  2. Selecteer Waarom deze advertentie?

Hoe Google u beschermt tegen misleidende advertenties

U moet erop kunnen vertrouwen dat advertenties niet bedrieglijk of misleidend zijn. Het beleid en de technologie van Google stellen ons in staat elk jaar te voorkomen dat er miljarden slechte advertenties op internet worden getoond en dat deze worden verwijderd.

We hebben beleid en programma's voor bepaalde typen producten en services geïmplementeerd om bedrog en misbruik te voorkomen. Adverteerders die advertenties voor dat soort producten of services willen tonen, moeten bewijzen dat ze een licentie hebben of dat ze bij de daarvoor bestemde organisatie zijn geregistreerd.

We hebben bijvoorbeeld certificeringsprogramma's voor adverteerders die advertenties willen tonen voor de gezondheidszorg en geneesmiddelen, kansspelen, financiële dienstverlening en andere onderwerpen. Op basis van het onderwerp werken we eventueel samen met experts om te controleren of de adverteerder voldoet aan de huidige branchenormen en of deze de juiste licentie heeft. Wat adverteerders kunnen tonen, is ook afhankelijk van de wetten of het beleid in het land waar de adverteerder zich bevindt of waar de advertenties worden getoond.

Het advertentiebeleid van Google

Beleid voor advertentiepersonalisatie

Adverteerders tonen via Google overal ter wereld advertenties. Een deel van ons beleid voor adverteerders is gebaseerd op waar de adverteerder zich bevindt of waar de advertenties worden getoond.

Wanneer een adverteerder zich niet aan het vereiste beleid houdt, kan Google de weergave van de advertenties stopzetten of het account van de adverteerder opschorten.

Meer informatie over het beleid voor advertentiepersonalisatie waaraan adverteerders moeten voldoen

Advertentiestandaarden

Beleid voor politieke advertenties

Google ondersteunt verantwoorde politieke advertenties en heeft verschillende vereisten voor dergelijke advertenties op basis van regionale en lokale wettelijke vereisten.

Meer informatie over ons beleid voor politieke content

Meer informatie over deze adverteerders vindt u in het Transparantierapport over politieke advertenties.