Oversikt over YouTube-partneradministratorer

YouTube-teamet med partneradministratorer er her for å hjelpe deg med å få maksimalt ut av YouTube-kanalen din. Programmet er invitasjonsbasert, og formålet er å støtte skapere på flere ulike måter. Skapere som vil lære seg vekststrategier, komme i kontakt med likesinnede skapere eller bare vil prate med en kunnskapsrik person hos YouTube, kan dra nytte av programmet.

Hva er en partneradministrator?

Jobben til en partneradministrator er å hjelpe skapere med å oppnå potensialet sitt. Du kan se på partneradministratoren som din egen personlige YouTube-ekspert.

En partneradministrator kan hjelpe deg med å lykkes på YouTube på flere måter. Her er noen av dem:

• Støtte på tomannshånd: Du og partneradministratoren snakker regelmessig sammen på tomannshånd. Dere kan snakke om personlige mål for kanalen din eller strategier for å optimalisere kanalen. Du kan også stille spørsmål om hvordan du kan drive en vellykket YouTube-kanal.
  • Invitasjoner til seminarer og arrangementer for skapere: Når du har en partneradministrator, får du invitasjoner til YouTube-sponsede arrangementer og lærerike seminarer sammen med andre likesinnede skapere.
  • Første titt på nye programmer og tilbud for skapere: Få informasjon om nye skaperprogrammer før alle andre, for eksempel tilgang til nye YouTube-funksjoner eller deltakelse i pilotprogrammer på forsøksstadiet.

Programmet for partneradministratorer er invitasjonsbasert og varer bare i en begrenset periode. Vi inviterer enkelte kanaler som oppfyller kvalifikasjonskriteriene, til å være med i programmet i seks måneder. Kravene er basert på kanalens størrelse og aktivitet, men i tillegg ser vi på om kanalen overholder YouTube-retningslinjene for brukere. Finn ut mer

Finn ut mer om fordelene ved å ha en partneradministrator på nettstedet for YouTube-skapere.

Vanlige spørsmål til YouTube-partnerteamet

Hvem kan få en partneradministrator?
Programmet for partneradministratorer er foreløpig invitasjonsbasert.
Vanligvis jobber vi med kanaler som
  • er basert i land eller områder med tilgjengelige partneradministratorer
  • er med i YouTubes partnerprogram
  • har vekstpotensial
  • ikke har noen advarsler for brudd på retningslinjene for brukere
  • ikke har mer enn én uløst opphavsrettsadvarsel
  • overholder retningslinjene for annonsørvennlig innhold
I hvilke land og regioner er programmet for partneradministratorer tilgjengelig?
Du kan være kvalifisert for en partneradministrator hvis du befinner deg i et av følgende land eller en av følgende regioner:
  • Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Kina
  • Danmark
  • Egypt
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hongkong
  • Island
  • India
  • Indonesia
  • Iran
  • Irak
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Jordan
  • Kasakhstan
  • Korea
  • Kuwait
  • Libanon
  • Mexico
  • Marokko
  • New Zealand
  • Norge
  • Oman
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Russland
  • Saudi-Arabia
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Nederland
  • Tyrkia
  • Ukraina
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam
  • Jemen
Koster det noe å ha en partneradministrator?
Nei, det koster deg ingenting å ha en partneradministrator.
Jeg er tilknyttet et multikanalsnettverk (MCN) – kan jeg registrere meg?
Ja, skapere som er tilknyttet et MCN-nettverk, kan fortsatt få en partneradministrator.
Jeg er visst ikke kvalifisert. Hva bør jeg gjøre?
Det finnes mange ressurser du kan bruke til å utvikle kanalen din, bygge opp et fellesskap med mer. Ta en titt i Skapersenteret for å se hvilke ressurser som er tilgjengelige for deg.
Hvordan vet jeg at e-postene jeg får, faktisk er fra YouTube?
Vi vet at det kan være mange som tar kontakt med deg om kanalen din. Slik sjekker du at en e-post faktisk er fra YouTube-teamet:
  • Sjekk e-postdomenet: Sjekk at e-posten kommer fra en e-postadresse som slutter på @google.com, @youtube.com eller @partnerships.withyoutube.com. Hvis du får e-post fra andre domener som hevder å representere YouTube eller Google, er e-posten sannsynligvis falsk.
  • Sjekk linkene: Sjekk at nettadressene til linker eller skjemaer i e-posten slutter på youtube.com, withgoogle.com, withyoutube.com, youtube.secure.force.com eller youtube.force.com.