Häiriöiden rajoittaminen Pixel-puhelimella Älä häiritse ‑tilan avulla

Voit hiljentää puhelimesi Älä häiritse ‑tilan avulla. Tämä tila voi mykistää äänen, pysäyttää värinän ja estää näkyvät häiriötekijät. Voit valita, mitä estät ja mitä sallit.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Keskeytysten käytöstä poistaminen tai uudelleen käyttöön ottaminen

Näin voit hiljentää puhelimesi:

Keskeytysasetusten muuttaminen

Estettävien toimintojen määritys
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä Ja sitten Älä häiritse.
  3. Valitse "Mikä voi keskeyttää Älä häiritse ‑tilan" ‑kohdasta, mitä haluat estää tai sallia.
    • Ihmiset: Estä tai salli puhelut, viestit tai keskustelut.
    • Sovellukset: Valitse, mitkä sovellukset voivat lähettää sinulle ilmoituksia.
    • Hälytykset ja muut keskeytykset: Estä tai salli hälytykset, media, kosketusäänet, muistutukset tai kalenteritapahtumat.

Vinkki: Tärkeät ilmoitukset näytetään asetuksista riippumatta. Et voi esimerkiksi estää järjestelmän tietoturvailmoituksia.

Valitse kuka voi keskeyttää sinut
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä Ja sitten Älä häiritse.
  3. Valitse "Mikä voi keskeyttää Älä häiritse ‑tilan" ‑kohdasta Ihmiset.
  4. Valitse mitä haluat sallia:
    • Puhelut:
      • Kuka tahansa, kontaktit tai tähdellä merkityt kontaktit.
      • Ei mitään.
      • Useamman kerran soittavat. Salli puhelut, jotka tulevat samalta henkilöltä kahdesti 15 minuutin sisällä, laittamalla päälle Salli useasti soittavat.
    • Viestit:
      • Kuka tahansa, kontaktit, tähdellä merkityt kontaktit tai tärkeät keskustelut.
      • Ei mitään.

Vinkki: Tähdellä merkitsemäsi kontaktit näkyvät Yhteystiedot-sovelluksen Yhteystiedot-sovellus yläreunassa. Katso, kuinka voit lisätä kontakteja suosikkeihisi.

Älä häiritse ‑tilan keston määritys
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä Ja sitten Älä häiritse Ja sitten Pika-asetusten kesto.
  3. Kun laitat Älä häiritse ‑tilan päälle, valitse miten pitkään haluat sen olevan päällä.
    • Kunnes laitat sen pois päältä
    • Tietty aika, esimerkiksi 2 tuntia tai 15 minuuttia
    • Kysy aina
  4. Valitse OK.
Valitse piilotettujen ilmoitusten asetukset
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä ja sitten Älä häiritse.
  3. Valitse Piilotettujen ilmoitusten näyttöasetukset.
  4. Valitse mitä haluat estää tai sallia:
    • Ei ilmoitusääniä: Jos estät tämän asetuksen, saat ilmoituksia ilman ääntä.
    • Ei ilmoitusgrafiikoita tai ‑ääntä: Jos estät tämän asetuksen, ilmoituksissa ei ole ääntä tai kuvia.
    • Oma: Voit itse valita aktiivisella näytöllä näkyvät asiat (esimerkiksi pistemerkit) ja tapahtumat näytön ollessa pois päältä (esimerkiksi vilkkuva merkkivalo).

Keskeytysten pysäyttäminen automaattisesti

Google Kalenterissasi olevien tapahtumien ja kokousten aikana
  1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Ääni ja värinä Ja sitten Älä häiritse Ja sitten Aikataulut.
  3. Napauta aikataulua.
    • Voit muokata aikataulua, esimerkiksi päiviä, joina haluat Älä häiritse ‐tilan menevän päälle nukkuessasi.
  4. Voit luoda oman aikataulun valitsemalla Lisää Lisää.
  5. Valitse Tapahtuma, Aika tai Autolla.
  6. Muokkaa esimerkiksi aikataulun nimeä ja sitä, milloin se menee päälle.
  7. Varmista, että aikataulu on päällä.
    • Jos haluat poistaa aikataulun, napauta sitä Ja sitten Poista Poista.
Ennen nukkumaanmenoa (Nukkuma-aikamoodi)
Jos haluat laittaa Älä häiritse ‑tilan päälle automaattisesti, kun lopetat laitteen käytön joksikin aikaa, esimerkiksi nukkumaan mennessä, voit käyttää nukkuma-aikamoodia.
Ajon aikana
  • Pixel 3 ja uudemmat: Älä häiritse ‑tila tai Android Auto voidaan laittaa päälle ajon aikana. Lue lisää ajotilasta.
  • Pixel 2: Älä häiritse ‑tila voidaan laittaa päälle ajon aikana.

Muita lähteitä