Vi meddelade nyligen en uppdatering av publikationssidor. Du hittar mer information här.

AMP-rendering av innehållet i Flöde

Artiklar renderas automatiskt i AMP-format i Google Nyheter när en giltig AMP-artikel finns tillgänglig. Detta är på grund av styrkan i formatet Accelerated Mobile Pages (AMP) och eftersom så många utgivare använder det.

Du kan generera intäkter från AMP-sidan med annonser. Läs mer om hur du lägger till annonser på sidan.

Obs! Om ingen giltig AMP-artikel finns tillgänglig visas den kanoniska webbsidan i Google Nyheter.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.