Afegir una foto

En afegir una foto de perfil, el compte es personalitza i passa a ser únic. També ajuda altres persones a reconèixer-vos en línia i us indica quan teniu la sessió iniciada al vostre compte.

Add your picture image

Afegeix una foto

Consell: toqueu Foto de perfil o feu-hi clic i seguiu les instruccions en pantalla per seleccionar una foto o una imatge. Podreu retallar i girar la foto o la imatge. Quan hàgiu acabat, toqueu Desa com a foto de perfil o feu-hi clic.

Podeu canviar la foto de perfil quan vulgueu.

< Pàgina d'inici del Centre d'aprenentatge      Següent: Afegiu l'adreça de casa o de la feina >