Uutissegmenttien katsominen YouTube TV:stä

Uutissegmentit-ominaisuuden avulla voit siirtyä YouTube TV:ssä suoraan uutissisällön eri kohtiin. Ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä YouTube TV ‐sovelluksessa näillä tuetuilla mediasoittimilla, älytelevisioilla ja pelikonsoleilla.

Vain osa uutiskanavista tukee tällä hetkellä tätä ominaisuutta. Alla olevien ohjeiden avulla voit tarkistaa, ovatko uutissegmentit saatavilla sinua kiinnostavalla kanavalla.

Ominaisuuden käyttäminen:

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus.
  2. Valitse tuettu suora uutislähetys tai tallenne.
  3. Klikkaa soittimen näytöltä Jump to (Siirry kohtaan).
  4. Valitse segmentti, jonka haluat katsoa.
Ominaisuus toimii parhaiten tallennetussa sisällössä, mutta myös suorat uutislähetykset tukevat sitä. Lue lisää tallentamisesta täältä.