YouTube TV:stä maksaminen mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kautta

Joidenkin mobiilioperaattorien tai internetpalveluntarjoajien asiakkaat voivat maksaa YouTube TV:stä näiden palvelujen kautta. Jos tilaat YouTube TV:n mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kautta, jotkin tilin ominaisuudet voivat poiketa.

Laskutus

Jos sinua laskutetaan mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kautta, YouTube TV näkyy omana kulunaan mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kuukausilaskussa.

YouTube TV:n keskeyttäminen tai peruminen

Jos sinua laskutetaan mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan kautta, et voi tällä hetkellä keskeyttää YouTube TV Base Plan ‐tilaustasi. Jos haluat perua tilauksen, seuraa näitä ohjeita. Jos perut tilauksen YouTube TV:n kautta ja päätät rekisteröityä uudelleen, sinua laskutetaan automaattisesti Googlen laskutuksen kautta mobiilioperaattorin tai internetpalveluntarjoajan sijaan.

Jaetut jäsenyydet ja perheryhmät

Voit luoda perheryhmän, jolloin voit jakaa YouTube TV:n ja muut Googlen sovellukset ja palvelut jopa viiden muun kanssa. Lue lisää YouTube TV:n jakamisesta perheryhmälle.
Huomaa, että YouTube TV:n perheryhmät ovat erillisiä mobiilioperaattorien tai internetpalveluntarjoajien perhepaketista.