Pikkuruudun tai jaetun näytön laittaminen päälle

Pikkuruudun avulla voit jatkaa YouTube TV:n katselua samalla, kun käytät muita sovelluksia mobiililaitteella.

Pikkuruudussa video kutistetaan pieneen soittimeen, jota voi liikutella aloitusnäytöllä ja jonka voi siirtää muiden sovellusten päälle. Kun pikkuruutu on päällä, voit jatkaa YouTube TV:n katselua mobiililaitteella muiden sovellusten käytön aikana. Video jatkuu liikuteltavassa pikkuruudussa muiden sovellusten päällä.

Pikkuruudun laittaminen päälle

Näin voit laittaa pikkuruudun päälle:
  1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Asetukset .
  3. Laita Pikkuruutu päälle.

Pikkuruudun laittaminen pois päältä

Näin voit ottaa pikkuruudun pois päältä:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Asetukset .
  3. Laita Pikkuruutu pois päältä.

Pikkuruudun sulkeminen

Pikkuruudun voi sulkea kahdella tavalla:
  1. Avaa ohjaimet napauttamalla pikkusoitinta.
  2. Sulje pikkuruutu napauttamalla videosoittimen kulmasta X.
Voit myös sulkea pikkuruudun vetämällä pikkusoittimen näytön alareunaan.