Urheilutilastojen ja ratkaisuhetkien katsominen

Views (Näkymät) ‑suodattimella näet joukkueiden ja pelaajien reaaliaikaiset tilastot, ratkaisuhetket ja sarjatilanteet samalla, kun katsot urheilulähetystä YouTube TV:stä.

Urheilun katsominen YouTube TV:stä

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Käytettävissä olevat näkymät

1. Stats (Tilastot) ‑näkymä: Näet katsomasi ottelun reaaliaikaiset tilastot linkitettynä senhetkiseen katseluaikaan. Vaikka katsot ottelua DVR-tallenteena tai livekuvaa jäljessä, voit tarkistaa tilastot ilman spoilereita.
  2. Key plays (Ratkaisuhetket) ‑näkymä: Ottelun tärkeitä hetkiä seurataan, ja voit katsoa ne uudelleen napauttamalla. Jos katsot ottelua myöhemmin tai viiveellä, voit siirtyä pelitilanteissa nopeammin eteenpäin ja katsoa vain ratkaisuhetket.
  3. Scores (Tulokset) ‑näkymä: Näet urheilusarjan tulokset ja tilanteet livenä.
  4. Fantasy Football (Fantasiajalkapallo) ‑näkymä: Voit linkittää käytössä olevan Fantasy Football ‑tilisi ja seurata joukkueesi suorituksia ja sarjatilannetta reaaliaikaisesti NFL-otteluiden katsomisen aikana. Huom. NFL.com on tällä hetkellä ainoa ominaisuutta tukeva fantasiaurheilupalvelu.

Tilastojen, tulosten ja ratkaisuhetkien katsominen TV:stä katselun aikana

Eri näkymien katsominen älytelevisiosta katselun aikana

Näet ratkaisuhetket, tilastot ja tulokset yhdestä näkymästä katsellessasi urheilua älytelevision YouTube TV ‐sovelluksella.
Huom. Ominaisuus otetaan käyttöön eri urheilulajeissa tulevina kuukausina.
  1. Avaa älytelevision YouTube TV ‐sovellus.
  2. Aloita katselu valitsemalla ottelu.
  3. Valitse kaukosäätimellä näytön oikeasta alakulmasta Scores & stats (Tulokset ja tilastot).
  4. Tilastot, tulokset ja ratkaisuhetket näkyvät näytön oikeassa reunassa.
  5. Voit palata päänäkymään painamalla kaukosäätimen paluupainiketta. Voit myös siirtyä soitinikkunaan ja painaa sitten kaukosäätimen valintapainiketta.

Eri näkymien katsominen striimauksen aikana

Voit striimata YouTube TV:tä Chromecastilla ja katsoa tilastoja ja muita näkymiä mobiililaitteella katselun aikana.

1. Avaa YouTube TV.
  2. Valitse Cast (Striimaa) ja sitten laitteesi.
  3. Kun striimaus on käynnissä, pyyhkäise oikealta vasemmalle näytön alareunasta. Voit tarkistaa katsomasi ottelun ja sarjan tilastot, tulokset ja ratkaisuhetket. Jos valitset ratkaisuhetken, näet sen laitteella, jolla olet yhteydessä palveluun.

Eri näkymien katsominen linkitetyllä mobiililaitteella striimauksen aikana

Voit linkittää mobiililaitteesi johonkin tuettuun striimauslaitteeseen, kuten Apple TV:hen, Rokuun tai Xboxiin, ja käyttää sillä näkymiä samalla, kun katsot otteluita televisiosta.

1. Kirjaudu YouTube TV:hen tuetulla striimauslaitteella ja sitten aloita pelin katselu.
  2. Avaa mobiililaitteen YouTube TV ‐sovellus. Varmista, että mobiililaite ja televisio ovat yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon.
  3. Valitse Cast (Striimaa) .
  4. Kun striimaus on käynnissä, pyyhkäise oikealta vasemmalle näytön alareunasta. Voit tarkistaa katsomasi ottelun ja sarjan tilastot, tulokset ja ratkaisuhetket. Jos valitset ratkaisuhetken, näet sen laitteella, jolla olet yhteydessä palveluun.

Tilastojen, tulosten ja ratkaisuhetkien katsominen älypuhelimella

1. Avaa mobiililaitteen YouTube TV ‐sovellus.
  2. Valitse jokin urheilutapahtuma livelähetyksistä tai tallenteista.
  3. Pyyhkäise oikealta vasemmalle näytön alareunasta. Näet katsomasi ottelun tilastot ja ratkaisuhetket sekä koko sarjan tulokset. Jos katsot NFL-ottelua, näet myös Fantasy Football ‑näkymän.
  4. Voit laittaa näkymät pois päältä ja palata päänäkymään pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle mobiililaitteen näytön alareunasta.
Huom. Varmista, että mobiililaitteella on YouTube TV ‐sovelluksen uusin versio.