Urheilutulosten piilottaminen YouTube TV:ssä

Jos haluat piilottaa tiettyjen joukkueiden tai sarjojen tulokset YouTube TV:ssä, laita "Piilota kaikki tämän joukkueen tai sarjan tulokset" ‑ominaisuus päälle. Tällöin et näe esimerkiksi ottelujen lopputuloksia tai live-esikatseluita ennen katselun aloittamista.

Joukkueen tai sarjan tulosten piilottaminen

1. Avaa YouTube TV.
  2. Valitse joukkueen tai sarjan sivulta Lisää .
  3. Laita päälle "Piilota kaikki tämän joukkueen tai sarjan tulokset".
Huomioitavaa:
  • Kun laitat ominaisuuden päälle, se on päällä kaikilla laitteilla.
  • Suurten sarjojen (esim. NBA, NFL ja MLB) joukkueilla on omat sivunsa, joten voit piilottaa tulokset joukkuekohtaisesti.
  • Joidenkin sarjojen joukkueilla ei ole omia sivuja. Tällöin voit piilottaa koko sarjan tulokset.

Kaikkien urheilutulosten näyttäminen

1. Avaa YouTube TV.
  2. Valitse joukkueen tai sarjan sivulta Lisää .
  3. Laita päälle "Näytä kaikki tämän joukkueen tai sarjan tulokset".