Begrensninger på YouTube TV

Visse begrensninger gjelder for YouTube TV. Les videre for å få med deg viktig informasjon om tilgjengelighet og begrensninger.

Stedsbaserte begrensninger

• YouTube TV er bare tilgjengelig i USA.
  • Den nåværende posisjonen din avgjør hvilke programmer og TV-nettverk du ser. Tilgangen din kan være begrenset, avhengig av posisjonen din når du prøver å bruke YouTube TV. Hvis du er på reise, ser du de lokale kanalene fra området du er i. YouTube TV er foreløpig ikke tilgjengelig utenfor USA. Finn ut mer om posisjonskrav og -tillatelser og begrensninger for avspilling på YouTube TV.
  • Du må ha en aktiv internettilkobling for å få tilgang til YouTube TV. Standardpriser for datatrafikk kan påløpe, avhengig av internettilkoblingen din.

Støttede enheter

Bare enheter som er autorisert til å laste ned YouTube TV, har tilgang til innhold på YouTube TV. Finn ut mer om hvilke enheter som støttes. Google kan når som helst fjerne støttede enheter – uansett årsak.

Tilgjengelig innhold og begrensninger for avspilling

• Det kan av og til hende at du ser avspillingsbegrensninger når du prøver å se på bestemte programmer, for eksempel sportsarrangementer. Avspillingsbegrensninger er angitt av innholdspartnerne våre, som sportsligaer og nettverkspartnere. De kan variere basert på din nåværende posisjon og bostedet ditt, innholdet du prøver å se, hvilken plattform eller enhet du bruker, og muligens andre begrensninger fra partnerne våre. Berørte programmer er utilgjengelige på YouTube TV. Vi gjør vårt beste for å varsle deg hvis det finnes begrensninger der du befinner deg.

Merk: Andre funksjoner, for eksempel «Beslektet innhold på YouTube» eller anbefalinger av lignende programmer, kan være utilgjengelige på YouTube TV hvis det foreligger noen begrensninger for avspilling. Finn ut mer om begrensninger for avspilling på YouTube TV.